Bij echtscheiding bestaat er als unieke aanvulling op de juridische ondersteuning deskundige psychologische begeleiding op maat (voor man, vrouw en/of kinderen) door een ervaren GZ-psychologe, die bovendien ook verschillende, door het Nederlands Mediation Instituut, en het Nederlands Instituut voor Psychologen erkende opleidingen tot mediator heeft gevolgd. Daarmee wordt veelal voorkomen dat een echtscheiding ontaardt in een vechtscheiding, zonder dat uw belangen tekort wordt gedaan.

Tevens wordt advies en ondersteuning gegeven als u reeds als partij bij een mediation bent betrokken, ongeacht of het nu ontslag, echtscheiding of een conflict tussen buren betreft.

Ook is er de mogelijkheid van een discrete en snelle second opinion als u twijfelt over de juiste aanpak van uw zaak door uw huidige adviseur.

 

Onder de naam “Advocatenkantoor Van der Veen” oefent mr M.J. (Maarten) van der Veen sedert 1984 de advocatenpraktijk uit. Aanvankelijk was de praktijk gevestigd te Zwijndrecht en sinds april 1998 in zijn woonplaats Haarlem, in een mooi, monumentaal pand aan de Parklaan, waar diverse advocatenkantoren gevestigd zijn. Het pand is gelegen op een steenworp afstand van Haarlem Centraal Station en voor de deur is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.